Një aksident trafiku ka ndodhur në Gjilan në mes të një automjeti dhe një motoçiklete me ngasës meshkuj kosovarë.

Përveç dëmeve materiale lëndime trupore ka pësuar njëri nga drejtuesit i cili ka pranuar trajtim mjekësor. /Telegrafi/