Një aksident i rëndë ka ndodhur sot pas orë 19:00 në rrugën magjistrale Ohri-Kërçovë në afërsi të fshatit Podmonje.

Komunikacioni është në ndërprerje, ndërsa në vendin e ngjarjes kanë arritur ekipet nga Njësia e ndihmë së shpejtë dhe policisë.

Sipas informacioneve të para në aksident ka edhe viktima.

Gjatë ditë së nesërme do ketë më shumë informacione nga MPB. /Telegrafi/