LAJMI I FUNDIT:

Agron Mustafa intervistohet nga deputetët lidhur me Telekomin

Agron Mustafa intervistohet nga deputetët lidhur me Telekomin

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala do të intervistojë ish kryeshefin e Telekomit Agron Mustafa.

Reklama

Mustafa ka qenë kryeshef i Telekomit në periudhën 2015-2017.

Ndaj Mustafës, Ejup Qerimit dhe Rexhë Gjonbalaj Prokuroria Speciale ka ngritur vitin e kaluar aktakuzë në lidhje me marrëveshjen PTK-Z-Mobile.

Para Mustafës Komisioni Hetimor Parlamentar ka intervistuar edhe ish kryeshefi Shyqeri Haxha, Rexhë Gjonbalaj, pronari i Z-Mobile Blerim Devolli dhe persona tjerë që kanë lidhje me këtë proces./kp/