Një burrë dhe grua u arrestuan në Maine pas zbulimit të kokainës së maskuar si një tortë, sipas Agjencisë së Zbatimit të Drogës në Maine.

Duke vepruar në bazë të informacionit të marrë nga burime anonime, agjentët ndaluan një automjet të përgjatë rrugës I-295 ndërsa hynte në Gardiner.

Një qen që nuhat drogën i lajmëroi ata për praninë e ilaçeve të paligjshme në automjet, tha MDEA në një konferencë për shtyp. Brenda bagazhit, ata gjetën rreth dy kilogramë kokainë dhe rreth 1,900 dollarë para, që besohet të jenë të ardhura nga shitjet e paligjshme të drogës, shtoi agjencia.

Disa nga kokaina e gjetur në automjet u shtypën në një bllok dhe u mbështollën në paketimin e tortave, tha komandanti i MDEA Peter Arno për CNN. Llumrat e kafesë u përhapën mbi kokainë në një përpjekje për të larguar aromën.

Arno tha që kokaina ka të ngjarë të ketë hyrë në vend e mbështjellë me paketimin e tortës dhe se agjentët do të kontrollojnë departamentet e tjera për të parë nëse janë bërë konfiskime të ngjashme për të përcaktuar burimin e saj. /Telegrafi/