Zona kryesore kritike nga të cilat shtresat yndyrore vështirë hiqen është stomaku, mirëpo nuk duhet të brengoseni, sepse ekspertja kulmore Denise Austin është e gatshme t’ju ndihmojë… Shikoni si!

Me instruksionet e thjeshta të Denise Austin shmangni shkuarjen në palestër, si edhe terminët e dështuar për shkak të të cilëve ju bren ndërgjegjja, transmeton Telegrafi.

Ajo është eksperte kulmore për heqjen e shtresave yndyrore nga ato zona kritike të cilat çdo femër i vështron para pasqyrës.

Ka diplomuar në arsimimin fizik, ndërsa specialitet i posaçëm i është psikologjia e ushtrimit fizik.

Trajnimi i cili pason, për stomak të rrafshët dhe të tendosur, është krijuar nga disa ushtrime relativisht të lehta.

Zgjasin rreth 15 minuta dhe e gjitha që duhet të bëni është që të përsërisni!

Nëse nuk keni pesha dore në shtëpi mund të përdorni shishe me ujë.

/Telegrafi/