Çfarë e bën të bukur dhe tërheqëse një fytyrë? Sipas disa teorive, gjithçka ka të bëjë me simetrinë. Por Pedro Berg Johnsen ka shkuar më tej, duke marrë fytyrat e njerëzve të bukur, të cilat i ka bashkuar për të krijuar të përkryerën.

P.sh. nëse merr fytyrën e Megan Fox dhe e bashkon me atë të Angelina Jolie, rezultati është një kryevepër.

Johnsen thotë se bashkimi i dy fotove bëhet përmes një programi që quhet SquirtMorph, i cili është falas dhe mjaft i lehtë për t’u përdorur.

Megan Fox dhe Angelina Jolie

Bashkimi i fotove të Megan Fox dhe Angelina Jolie

Brad Pitt dhe Ethan Hawke

Bashkimi i fotove të Brad Pitt dhe Ethan Hawke

Taylor Swift dhe Emma Watson

Bashkimi i fotove të Taylor Swift dhe Emma Watson