Rekordi ishte thyer – një kopje e lojës Super Mario 64 ishte shitur për më shumë se një milion e gjysmë dollarë.

Deri më tani, rekordi është mbajtur nga loja Legend of Zelda, e cila shitej për 870 mijë dollarë dhe së fundmi një gëzhojë NES e së njëjtës lojë u shit për 110 mijë dollarë.

Sa i përket fishekut, më e shtrenjta është Super Mario Bros, e cila shitej për 660 mijë dollarë.

Kur mbulojmë të gjitha lojërat, tani Super Mario 64 ka thyer absolutisht të gjitha rekordet.

Ishte në gjendje të shkëlqyeshme dhe ishte shitur në shtëpinë e ankandeve “Heritage Auctions” për aq shumë sa një milion e gjysmë dollarë. /Telegrafi/