GjirafaMall, si qendra më e madhe tregtare e blerjeve online, sjell rreth 1400 tituj librash, nga kategori dhe zhanre të ndryshme si letërsi, biografi, politikë, histori, teknologji dhe të tjera. Duke pasur parasysh që gjatë festave të fundvititkemi më shumë kohë të lexojmë,dhe më shumë nevojë për dhurata për më të dashurit tanë, këtëfundvit, stafi i GjirafaMall ka përgatitur një listëme 5 libra të rekomanduar për fundvit!

“Vajza, mjaft me shfajësime” – autorja ‘bestseller’ e NewYorkTimes, RachelHollis, në këtë libër ju bën thirrje grave që të zgjohen. Ajo e di që shumë gra janë mësuar të përkufizojnë veten sipas pritjeve të tjerëve, në rolin e bashkëshortes, nënës, vajzës, ose si të punësuara; në vend që të mësojnë se si të zotërojnë atë që janë, dhe atë ku dëshirojnë të arrijnë. Hollis, identifikon arsyetimet që gratë duhet të mos i përdorin për të mos hequr dorë nga ëndrrat e tyre, dhe jep këshilla për sjelljet që duhet ti adaptojnë, dhe aftësitë që duhet ti fitojnë, për të pasur më shumë vetëbesim.

Presidenti është zhdukur – është njëri nga trilerët politik më intrigues dhe më mbresëlënës ndër vite, dhe në të njëjtën kohë është novela e parë e ish-presidentit BillClinton, në bashkautorësi me novelistin JamesPatterson. Libri i cili flet për “zhdukjen e presidentit”, është duke u adaptuar edhe për TV.

The key to happiness (Çelësi i lumturisë) – Autori i bestsellerit “The LittleBookofHygge”, sjell librin “The Key to Happiness”, i cili eksploron thesaret që mund të përmirësojnë lumturinë tuaj. Këta thesare të lumturisë, ai i ndan në 6 pjesë: bashkësia, paraja, shëndeti, mirësjellja, besimi dhe liria; dhe për secilën nga to, jep këshilla praktike.

The Sympathizer – Bestselleri dhe fitues i çmimit prestigjioz “Pulitzer”, “The Sympathizer” është një novelë spiunazhi, një eksplorim i politikës ekstreme, dhe një tregim prekës dashurie. “The Sympathizer” eksploron jetën ndërmjet dy botëve, dhe ekzaminon trashëgiminë kulturore të Luftës së Vietnamit në letërsi, film, dhe të luftërave të cilat luftohen sot.

Educated – Fitues i shumë çmimeve, ‘bestseller’, i rekomanduar nga BarackObama, India Knight dhe të tjerë, “Educated” flet për Tarën, një vajzë 16 vjeçare e cila detyrohet të largohet nga shtëpia. Duke u larguar, ajo kupton fuqinë transformuese që edukimi ka, dhe çmimin që ajo duhet të paguaj për edukim.
Për të porositur njërin nga këta libra, apo ndonjë libër tjetër,klikoni KËTU. NëGjirafaMall, do të gjeni rreth 1400 tituj librash. Ndërkohë, nëse porositni dy libra këtë vikend, do të pranoni porosinë me transport falas në gjithë Kosovën. Pagesën mund ta bëni pasi ta pranoni porosinë, apo me kartelë bankare. Për çdo informatë shtesë, na kontaktoni në gjirafamall.com, përmes livechatit, apo në numrin kontaktues: +383 49 39 00 39!