Kujtesa lansoi ofertën më të re, ku bashkë me një gamë produktesh vjen edhe një televizor LG 50 inch me një dizajn modern dhe unik, për 29.99€ në muaj ku mund të shikoni te gjitha kanalet HD te Kujtesës në kualitetin 4K.

Në këtë ofertë përveç Televizorit, përfitoni Internetin më të shpejtë ne vend, e cila arrin shpejtësi deri në 1 Gigabit për sekondë (1000 Megabit për sekond); kjo për herë të parë në shtëpitë e qytetarëve në Kosovë. Interneti me shpejtësi 1 Gbps, do shoqërohet nga wireless modemi i veçantë i cili e përballon këtë shpejtësi marramendëse të internetit në mënyrë që kudo që jeni në shtëpi të keni shpërndarje sa më kualitative dhe të qëndrueshme të rrjetit.

Kujtesës në këtë pako përfshinë edhe platformën televizive amerikane më prestigjioze në botë, HBO, e cila përmban 5 kanale televizive të reja, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemaxx 1 dhe Cinemaxx 2. Kanelet e HBO sjellin premierat e filmave dhe serialeve më me fame botërore, me zhanre të llojllojshme, nga studiot e mëdha si Paramount Pictures, Walt Disney, Columbia Pictures, Warner Bross, etj.

Për të përmbushur çdo kërkesë dhe nevojë të klientëve tanë, edhe kësaj radhe Kujtesa do ofrojë edhe 1 resiver me mbi 180+ kanale televizive së bashku me ligat më ekskluzive te Sportit, të cilat transmetohen vetëm në Kujtesa; Champions League, Europa League, Bundesliga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA si dhe Euroliga e Basetbollit.

Për më shumë, kësaj oferte i bashkohet edhe KUGO TV, i cili përveç se përmban në vete gjithë platformën e kanaleve televizive të Kujtesa së bashku me Sport, ofron edhe librarinë e pafund të filmave, serialeve, dokumentarëve, Video on Demand (VOD).

Përdoruesit e KUGO TV do kenë mundësi të zgjedhin, të shikojnë përmbajtjen e aplikacionit kudo që janë dhe kurdo që duan si dhe është I shfrytëzueshëm deri në 4 pajisje.

Aplikacioni do mund të shkarkohet nga Appstore ose Googleplay. E më e bukura e KUGO TV është se përdoruesit do kenë mundësi të shfaqin në Televizorin e tyre, nëpërmjet ‘casting-ut’ gjithë përmbajtjen që e kanë në aplikacion. Me fjalë tjera me KUGO TV do jeni një klik afër magjisë!

Kjo pako është e krijuar dhe ideale për çdo shtëpi për të gjithë ata që nënshkruajnë kontratë 2 vjeçare, si dhe për ta lehtësuar atë, pagesa e ofertës bëhet çdo muaj në formë të kësteve përmes të gjitha bankave,për 29.99€ në muaj.

*Oferta dhe sasia janë të limituara !

Artikull i sponsorizuar