Gjirafa50 po sjell zbritjet më të mëdha të Black Friday ndonjëherë!

Në Gjirafa50 zbritjet për Black Friday kanë filluar nga data 18 nëntor e do të vazhdojnë deri më 30 nëntor, por zbritjet ekstreme do të ndodhin më 25 nëntor duke filluar nga ora 00:00.

Në zbritje janë 100 mijë produkte dhe përfshijnë Laptope, Kompjuterë, Monitorë, Kartela Grafike, Procesorë, Smartphone e shumë e shumë produkte te tjera, por me 25 nëntor, ju duhet të rrini gati që nga ora 00:00 sepse sasitë janë të limituara ndërsa zbritjet janë atraktive dhe po zgjojnë interesim të madh.

Gjithashtu, në bashkëpunim me Raiffeisen Bank, për të gjithë ata që kanë Bonus Kartelë nga Raiffeisen Bank, Gjirafa50 po sjell oferta marramendëse. Një nga produktet që po e zbulojmë është Playstation 5 me çmim prej 499.50 Euro, ndërsa ju presin edhe shumë befasi të tjera.

Kështu që, qëndroni gati për Black Friday dhe më 25 nëntor, duke filluar nga ora 00:00, vizitoni gjirafa50.com për të kapur ofertat ekstreme. Vitin e kaluar në 120 sekondat e parë janë bërë 1000 porosi ndërsa pritet që edhe këtë vit të ketë më shumë porosi e vlug të madh vizitorësh që dëshirojnë të blejnë produktet me çmimet e Black Friday.

Mos e humbni rastin! Vizitoni Gjirafa50.com më 25 nëntor në ora 00:00!