Gjatë historisë njerëzore, vetura ka ndikuar shumë në mënyrën se si udhëtojmë dhe jetojmë.

Por përgjatë asaj rruge të gjatë historike, janë shfaqur disa koncepte të pazakonta, pamja e të cilave mund t’ju mahnitë.

Në video, hidhni një vështrim në 15 veturat më të çuditshme të bëra ndonjëherë! /Telegrafi/