Kur mendojmë për figura të famshme si Bill Clinton, Vladimir Putin ose Margaret Thatcher, zakonisht i përfytyrojmë ata si njerëz të moshës së mesme që janë ulur në zyrat e tyre, duke u përpjekur të formojnë hartën politike të botës.

Por shpesh harrojmë se përveç reputacionit dhe fuqisë së tyre, ata janë njerëz të zakonshëm, ashtu si pjesa tjetër prej nesh, përcjell Telegrafi.

Reklama

Kjo mund të vërtetohet edhe nga foto të tyre, në të cilat ata shihen kur kanë diplomuar, luajtur lojëra në fundjavë dhe madje duke qarë, në vitet e tyre të fëmijërisë. /Telegrafi/

Vladimir Putin, 1964-1965

Hillary Clinton, 1958

Reklama

Joseph Stalin, 1902

George W. Bush duke luajtur në oborrin e shtëpisë së familjes, 1953

Donald Trump në librin vjetor të Akademisë Ushtarake të Nju Jorkut, 1964

Reklama

Mahatma Gandhi në moshën 21 vjeçare

Sadam Huseini, rreth vitit 1956

Fidel Castro në Nju Jork, 1955

Margaret Thatcher në moshën 13 vjeçare

Adolf Hitler si një fëmijë, 1889-1890

Nelson Mandela në moshën 19 vjeçare

Theodore Roosevelt, 1870

Bill Klinton si një fëmijë, rreth vitit 1950

Barak Obama si student në Universitetin e Harvardit, rreth vitit 1992

John F. Kennedy në moshën 10 vjeçare