Lideri i shërbimeve Bau Market, këtë muaj feston 10 vjetorin e themelimit, dhe ju fton edhe juve në festë përgjatë ditëve të kampanjës së zbritjeve që do të zgjatë deri me 7 korrik. Java e maraklive këtë herë vie me produkte që kanë deri në 50% zbritje.

Në Bau Market ju mund të gjeni gjithçka që ju duhet që të kompletoni shtëpinë ose vendin ku ju punoni, në sektorë të ndryshëm.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD, prandaj ju ftojmë që të anëtarësoheni. Duke blerë me këtë kartelë ju bëheni pjesë e lojës shpërblyese për banesën e tretë në Prishtinë që dhurohet nga Bau Market me datë 10 korrik.

Artikull i Sponzoruar