Ready, steady dhe hajde grabite ofertën më të mire që një kompani e veturave mundet me ofru ndonjëherë për “Black Friday”.

Ikonës së Luanit tashmë i është kthyer në traditë që të vendosë dritë në të premten e zeza.

Peugeot ofron zbritje deri në 10.000 euro në modele të cilat në vete gërshetojnë rehatinë, përsosmërinë dhe dinamikën e mirë të vozitjes.

Peugeot 208 – “Vetura e Vitit” i cili vlerësohet për gamën e tij te motorëve: elektrik, benzinë ose naftë ua siguron klientëve “fuqinë e zgjedhjes”. Peugeot 208 ofron sigurinë dhe efikasitetin duke përfshirë një sërë sistemesh të dizajnuara për t’i bërë udhëtimet e gjata më pak stresuese.

Peugeot 2008 – Është një veturë praktike familjare, me një dizajn të brendshëm inovativ dhe kosto të ulët të funksionimit si rezultat i motorëve të tij efikas të benzinës, naftës dhe full elektrik. Vetura ofron fuqi dhe efikasitet mjeshtëror, dizajn të sofistikuar dhe mjaft kompakt, adekuat për familjen tuaj.

Peugeot 3008 – Kombinon fuqinë dhe përsosjen ku kontribuon në një përvojë unike të vozitjes dhe përfaqëson stilin e tij unik revolucionar. Peugeot 3008 kombinon teknologjinë me elegancën ku shfaqet i pakonkurueshëm, me një varg teknologjish inovative të vendosura në bord të cilat janë krijuar për të rritur mirëqenien dhe sigurinë tuaj.

Se cili është modeli me zbritjen më të madhe, sekretet shpalosen në show room-in tonë të premten me datën 27 nëntor! Për me shumë informata vizitoni faqen tonë në Facebook apo na kontaktoni në numrin e telefonit 045 501 913.