Nëse dëshira juaj ju thërret të jetoni në një kompleks luksoz dhe ta përjetoni si të ishit në pushime verore, ajo do të ishte në banesat e Linda Premium Residence, sikur në Spanjë.

Ti shijoni edhe rrezet e diellit në terracat e mëdha të penthouse janë bukuri e cila ju përcjell gjatë gjithë jetës.

Të dilni në terrasë, ta shijoni banesën tuaj në nje nivel tjetër me terrasat e gjelbëruara e të vendosura në krye të njëri-tjetrit është me të vërtetë një mrekulli në arkitekturë.

Arbër Shala, arkitekti i Linda Premium Residence ka thënë se Linda Premium Residence është kompleks bashkëkohor, origjinal dhe autentik me fasada moderne 3-shtresore, dhe urat që e lidhin një objekt me tjetrën.

Por, Linda Premium Residence ka edhe benefite tjera si:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.
– Ujë, dhe vëzhgim me kamera 24h
-Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese
-Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
-Dy sisteme të ngrohjes qëndrore
-Sistemi i sigurisë kundër zjarrit

Urat lidhëse, një trend të cilën kompania Al Trade në bashkepunim me projektuesit e Linda Premium Residence, e cila tani është duke u bërë realitet
janë të planifikuara me banim të brendshëm që lidhin dy llamella dhe përmbi kanë zonë relaksuese gjelbëruese e cila është e përbashkët me banorë.

Por, kjo nuk është e gjitha, Linda Premium Residence vjen edhe me pishinë, saunë dhe spa, gjithçka që ju nevojitet kur bien kohët me vranësirë, dhe ngeceni në Prishtinë gjatë dimrit keni ku ta kaloni kohën qoftë me të dashurit tuaj apo familjen.

Sigurisht që ne kemi menduar edhe si ta bëni këtë banesë/penthouse tuajën edhe kjo asnjëherë s’është bërë më e lehtë se sa me mundësi financimi nga NLB Banka, me këste mujore mbi 20 vite dhe hipotekë vetëm banesën tuaj.

Për më shumë detaje kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar