Produkti Warm Hug është tash e 6 vite bashkë me ju! Seti Warm Hug është bestseller i brendit Dormeo dhe njerëzit vazhdojnë ta adhurojnë. Për shkak të kërkesës, këtë vit Warm Hug vie me plot risi!

Ngjyra të reja, dimensioni i ri dhe çmim fantastik me zbritje prej 50% të cilin mund ta porosisni duke telefonuar në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose duke KLIKUAR KËTU.

Në dispozicion në 6 ngjyra, nga të cilat mund të përzgjedhni: e kuqe, e kaltër, pink, kafe, smerald dhe hiri. E keni mundësinë të përzgjedhni nga dimensioni për një dhe dy persona. Për më tepër Warm Hug-in e shumëkërkuar mund ta porosisni me 50% zbritje.

Që 6 vite, Warm Hug është bërë pjesë e pandashme e shumë familjeve në Europë. Seti përmban batanijen dhe jastëkun, mirëpo në dimensionin për dy persona Warm Hug përmban dy jastëkë. Fëmijët tuaj do ta duan për shkak të ngrohtësisë dhe butësisë që ofron.

E ngrohtë, e butë dhe shumë komode. Sasi të limituara. Mos prit më. Bashkohu edhe ti me 1.5 milionë përdorues të lumtur të bestsellerit Warm Hug! Thirr në nr. pa pagesë 0800 100 90 ose porosit duke KLIKUAR KËTU/Telegrafi/