FIFA publikon listën e gjyqtarëve të rinj gjithmonë në fund të vitit  ku aty gjenden edhe ata që ishin më herët.

Këtë vit kjo listë ka një risi pasi aty gjenden edhe tre gjyqtarë nga Kosova.

Tre gjyqtarët nga Kosova, kryesori Genc Nuza dhe asistentët, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj janë pjesë e kësaj listë, shkruan Gazetaolle.com.

FIFA përfshin katër gjyqtarë nga Kosova në listat e saj FIFA përfshin katër gjyqtarë nga Kosova në listat e saj

Në këtë listë të publikuar për zonën e Evropës (UEFA) ku ndodhen mbi 500 gjyqtarë nga të gjitha kategoritë, gjyqtari ynë Nuza është më i riu pasi ka vetëm 27 vjet.

Për ta parë listën e plotë mund të klikoni këtu. /olle/