0Shares

Kryetari Shpend Ahmeti, bashkë me Selim Pacollin, mbajtën tubim me banorët e lagjes Kodra e Trimave, lagje kjo ku gjatë mandatit të parë janë bërë shumë investime, si dhe i është ulur tatimi në pronë.

Përveç çerdhes së re që është në përfundim e sipër, Ahmeti numëroi edhe një varg zotimesh për këtë lagje që do të realizohen gjatë mandatit radhës, si këndet e lojërave tek shkollat “Hilmi Rakovica” dhe “Asim Vokshi”; rregullimin e rrugës “Elena Gjika”; ndërtimin e qendrës kulturore për të rinj; si dhe ndërtimin e parkut të kësaj lagjeje.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)