Një zjarr shpërtheu në lagjen Përzhinë të Kisela Vodës.

Reklama

Për momentin janë duke intervenuar disa ekipe të kundërzjarrit.

Në kohën kur shpërthej zjarri nuk ka pasur asnjë njeri në objekt dhe nuk ka njerëz të lënduar, por ato janë jashtë rrezikut për jetë.

Siç deklaroi kryetari i Kisella Vodës për TV21, bëhet fjalë për objekt të ish shkollës, ndërkaq tani i njëjti është në pronësi private.