LAJMI I FUNDIT:

Zinxhiri i kafeneve ndalon përdorimin e telefonave, mysafirët të flasin më shumë mes vete (Foto)

Zinxhiri i kafeneve ndalon përdorimin e telefonave, mysafirët të flasin më shumë mes vete (Foto)

Mysafirëve iu është ndaluar përdorimi i telefonave në shumë kafene, në mënyrë që të shmanget kjo sjellje shumë jo sociale.

Reklama

Së fundmi, zinxhiri i kafeneve Samuel Smith, që ka rreth 200 lokale në mbarë Britaninë e Madhe, ka njoftuar se ndalon edhe tabletët e ndryshëm, teksa klientët iu ndalohet të shkëmbejnë tekste apo fotografi me miqtë virtualë, transmeton Telegrafi.

Të gjitha ata që duan të shkruajnë ndonjë mesazh apo të kryejnë telefonatë, duhet të dalin përjashta, njëjtë sikurse bëjën ata që duan të tymosin duhan.

Kafene nga zinxhiri i Samuel Smith

“Ndalohet përdorimi i telefonave të zgjuar, tabletëve apo laptopëve, si brenda ashtu edhe përjashta kafeneve tona. Në të njëjtën kohë, nuk mund të përdoret kjo kohë, për të shkarkuar aplikacione, apo materiale tjera të telefon” thuhet në komunikatën e biznesit hotelier.

Shoqërimet e zakonshme dhe bisedat e zakonshme, thuhet se janë ndër gjërat kryesore në një kafene dhe nuk duhet të humbet nga trendi fundit i përdorimit të teknologjisë. /Telegrafi/