Ky lloj testi i shpejtë, merr parasysh zgjedhjen e bërë sipas nënndërgjegjes suaj si një grua, që doni të dini se çfarë tipi mashkulli ju përshtatet më së miri sipas personalitetit tuaj

Bëni zgjedhjen tuaj dhe mësojeni tani!

Pema nr. 1

Kjo pemë zakonisht zgjidhet nga njerëz të fortë, të guximshëm, të vendosur, por edhe romantik.

Ideali për ju është një njeri metodik, i përqendruar dhe shumë i përgjegjshëm, por që nuk arrin t’ju çojë në kinema, në një bar apo edhe në një klub. Sepse ka angazhime të shumta!

Pema nr. 2

Ju jeni një person i vendosur që nuk i intereson asnjëherë mendimi i të tjerëve. Në një lidhje, jeni ju që ju pëlqen të merrni kontrollin, shkruan Class.

Kështu që njeriu më i mirë për jetën tuaj është ai që respekton pozicionet tuaja, lloji që nuk dëshiron të përballet me ju, sepse ai e di që ju bëni veprimet më të mira drejt mirëqenies së marrëdhënies që po ndërtoni.

Pema nr. 3

Ju duhet një njeri romantik si ju, ata që marrin lule, hapin derën e makinës dhe dërgojnë një mesazh “Të dua” çdo dhjetë minuta. Në thelb, keni nevojë për një burrë që ju përkëdhel vazhdimisht.

Mos mendoni se kjo është një e metë, përkundrazi, çështja është se keni nevojë për dikë që t’ju tregojë se sa mirënjohës është për dashurinë tuaj 24 orë në ditë. /Telegrafi/