Për të gjithë ata të cilët kanë dëgjuar për ushqimet bio dhe dietale të Be Happy Restorant dhe nuk kanë pasur mundësi t’i shijojnë, tani Be Happy është me afër tyre.

Drejtori i Petrol Company, Shkëlzen Jusaj ashtu edhe siç ka premtuar zgjeron rrejtin e restoranteve të brendit Be Happy, duke hapur pikërisht në pikat e sajë në Qyshk dhe në qender të Pejës.

Në hapje të restorantit ka pasur shumë të pranishëm ndër ta i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri ku shfrytëzoj rastin t’i përshëndes të pranishmit me një fjalë rasti.

Të pranishëm kishte dhe shumë bashkëpunëtor dhe qytetarë të vendit.

Be Happy është Bar & Grill restorant me gërshetim të ushqimit të shëndetshëm dhe fast food-it me shërbim të avancuar në drejtim të restorantit me standarde të larta. Një koncept i ri i cili jo veç që do të revolucionoj shërbimin por edhe shijen shqipëtare, me një kujdes të theksuar veçanarisht tek shëndeti dhe pastertia.

Petrol Company shpejtë do të hapë restorantin Be Happy edhe në vende tjera.

Artikull i sponsorizuar