Një grua zbuloi se si mund ta bëni më të lehtë një letër të rrumbullakët që ju duhet për disa enë në kuzhinë. 

Mund ta bëni vetë në vetëm disa sekonda.

Merrni një letër të thjeshtë për pjekje, paloseni në një katror dhe pastaj në një trekëndësh.

Pas kësaj, përkulni këtë trekëndësh edhe disa herë në trekëndësha të ngushtë.

Kur ta bëni këtë, vendoseni në kallëp në mënyrë që maja e trekëndëshit të jetë në mes, prisni tepricën dhe keni letër të rrumbullakët për kallëpin tuaj. /Telegrafi/

@monmackfoodBaking life hack! Check out my profile for ALLLLL THINGS FOOD!! ##foodtiktok ##lifehacks ##foodie ##baking ##Homemade ##bakinghacks♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath