Po fillon muaji i shenjtë i Ramazanit që pritet me shumë ndjesi pozitive shpirtërore – kurse tryezat plot begatojnë ambientin familjar që bëhet më i dashur se kurrë.

Për këtë arsye, ka shumë rëndësi ÇKA dhe KU bleni gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit – që të kujdeseni për shëndetin dhe kuletën tuaj!

Begmart vjen me ZBRITJEN që ju Begaton për Ramazan me një shumëllojshmëri të produkteve për tryezën tuaj që vijnë drejt në shtëpinë tuaj me transport FALAS.

Shumëllojshmëri e produkteve

Begmart është përkujdesur që së fundmi të sjell shumëllojshmëri të produkteve krahas produkteve esenciale, duke shtuar edhe pijet e freskëta jo-alkoolike të cilat do t’iu kënaqin në çdo kohë dhe vijnë me çmime shumë të volitshme.

Ndërkaq edhe për shtëpi nuk keni pse të shqetësoheni – sa herë duhet që të pastronoi, produktet higjienike të kualitetit më të lartë i gjeni në Begmart të cilat ju vijnë me transport FALAS deri në shtëpinë tuaj.Qysh me porosit në Begmart.com

Përfitimet tuaja nëse porostini në Begmart.com: 

• S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie
• S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë
• Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta
• Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi
• Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale
• Më lirë – transport FALAS!
• Pagesë e thjeshtë – me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Porosit tani në Begmart.com dhe përfitoni nga Zbritja për Muajin e Ramazanit!