0Shares

Të gjithë ne që kemi telefon më së shumti e kalojmë kohën duke përdorur aplikacionet e tij për të komunikuar me të tjerët, prandaj për secilin nga ne është më se e domosdoshme që në telefonat tonë të mençur të kemi, shumë internet, minuta, por edhe sms, kur komunikojmë me dikë që nuk ka çasje në internet apo nuk ka telefon të mençur.

Z Mobile ka menduar mirë që për këtë fundvit të përmbushë kërkesat e qytetarëve të Kosovës në telekomunim. Që ju të keni gjithçka ju duhet për të komunikuar PA LIMIT me më të dashurit tuaj, Z Mobile ka lansuar OFERTËN më të mirë për vitin 2017, në tregun e telekomunikimit.

Juve, ju mbetet të aktivizoni pakon PA LIMIT duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 1 muaj dhe të komunikoni me të gjithë operatorët kombëtar si dhe internet 3G/4G PA LIMIT për vetëm 3€.

Sa pagun disa herë ka 2 apo 3€ dhe pret mos po fiton diçka, aktivizo ofertën për vetëm 3€ në Z Mobile, duke shtypur kodin *135*2*30# dhe përfito Minuta, SMS me krejt operatorët në Kosovë si dhe INTERNET 3G/4G, PA LIMIT. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)