Kyle Hansen ‘këshillon’ të përdoret kundër ftohjes së kompjuterit alkool.

YouTuberi Kyle Hansen ka ndërtuar një kompjuter që është ftohur ekskluzivisht nga likeri bimor Jägermeister. Për videon, e cila sponsorizohet nga Jägermeister, ai mbush sistemin e ftohjes së ujit me pijen alkoolike gjerman dhe kështu arrin një temperaturë maksimale të procesorit Ryzen 9 5950X prej 57 gradë Celsius.

Në videon në kanalin e tij Bitwit, Hansen paralajmëron kundër imitimit të kësaj metode. Sepse ftohja e një kompjuteri me alkool nuk do të jetë vetëm e pasigurt dhe e paqëndrueshme, por edhe e çmendur. Sepse alkooli do të sulmonte metalin dhe akrilikun dhe do t’i shkatërronte me kalimin e kohës.

Reklama

PC -ja e ndërtuar ka, ndër të tjera, një 64GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM, një kartë grafike EVGA RTX 3080, një procesor AMD Ryzen 9 5950X dhe një furnizim me energji Titanium 1000W 80+.

Reklama

Sipas tendencave digjitale, të gjithë këta përbërës u ndërtuan në një strehë Spectre 3.0 që mban logon Jägermeister në pjesën e jashtme. /Telegrafi/