Njerëzit e famshëm shpesh bëjnë deklarata të guximshme me modelet e tyre të flokëve.

Falë parukave dhe bojës së përkohshme të flokëve, të famshmit po shkojnë përtej pritshmërisë kur bëhet fjalë për pamjet inovative të flokëve.

Flokët neon janë bërë mjaft të zakonshme në mesin e yjeve në vitet e fundit. Shumë herë, të famshëm do të kenë një pamje flokësh neoni ndërsa kombinojnë flokët me veshjet e tyre, ndërsa të tjerët thjesht duan të bien në sy.

Duke filluar nga roza e ndritshme, portokalli, e gjelbra te vjollca ka shumë mundësi realizimi për flokët neon.

Më poshtë ua sjellim disa nga realizimet më të bukura të flokëve neon nga vajzat e famshme: