Gjatë vitit të kaluar në Geneva International Motor Show, është prezantuar modeli Sport Coupe GTE Concept, kurse tani është shfaqur një pamje e re e kësaj veture.

Me anë të këtyre ndryshimeve, Volkswagen ka treguan ‘gjuhën e re dizajnuese’ të kësaj kompanie,

“Në këtë veturë janë të bëra bashkë evolucioni dhe revolucioni. Megjithëse është e bazuar në modelin DNA, ka formësime shumë më të mprehta”, ka thënë Walter de Silva, një nga shefat ekzekutivë.

Në fotografitë e publikuara, mund të shihni si duket ky automobil për të cilin nuk jepen të dhëna shtesë, pos se do të lansohet këtë vit. /Telegrafi/

gte02

gte03

gte05

gte04