LAJMI I FUNDIT:

Vjen në Kosovë epoka e re e depilimit të përhershëm

Vjen në Kosovë epoka e re e depilimit të përhershëm

Tashmë të dëshmuar në profesionalizëm dhe sjelljen e inovacionit dhe teknologjisë së fundit, Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” në kuadër të shërbimeve estetike, me 8 mars 2023, për 16 vjetorin e themelimit të saj, do të sjellë për herë të parë në Kosovë lazerin më të fuqishëm për eliminimin e përhershëm të qimeve, të dëshmuar ndërkombëtarisht, DEKA LASER Motus AX, prodhuesi më i mirë i lazerit estetik në Evropë.

Reklama

Nga e hëna, për 16 vjetorin e themelit të Klinikës Amerikane “Dr. Behar Kusari” do promovohen çmimet e pakove promocionale që mund të përfitoni për eliminimin e përhershëm të qimeve nëpërmjet DEKA Alexandrite Motus AX.

Promovimi më i ri i brendit “DERMA LASER Prishtina” i themeluar në kuadër të American Clinic “Dr. Behar Kusari” do të ofrojë mundësinë që të gjithë pacientët të përfitojnë shërbimet inovative në fushën e estetikës.

Shihemi të HËNËN me ofertat që mund të përfitoni vetëm gjatë muajit Mars 2023 dhe do jenë të limituara.

Në linkun më poshtë mund të lexoni më shumë për benefitet dhe inovacionin që sjellë DEKA Alexandrite Motus AX.

Karakteristikat e Motus AX:

① Rehati totale dhe pa dhimbje

Sistemi i ftohjes së kontaktit dhe kalimet e përsëritura me impulse të ulëta të energjisë shkaktojnë një ngrohje graduale duke shmangur dhimbjen dhe efektet anësore.

Efikas dhe i sigurt

Për të gjithë llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurat e errëta deri tek qimet më të imëta

③ Shpejtësi e lartë e aplikimit

Duke arritur frekuencën prej 5Hz) dhe numrin e kufizuar të trajtimeve të nevojshme.

Kursim energjie = Kosto e ulët

Disa nga rezultatet e mahnitshme të DEKA Alexandrite Motus AX.

Depilimi i përhershëm i këmbëve 

Disa nga rezultatet e Alexandrite Motus AX

Për më shumë informata:

Adresa: American Clinic | Dr.Behar Kusari Magjistralja Prishtinë – Ferizaj (km3)

Tel: 044304040 | info@american-art.net

Artikull i sponzorizuar