Huawei ka hyrë në industrinë e automjeteve dhe kjo është makina e saj e parë.

Ajo u prezantua në Shanghai Motor Show, dhe paraqitet me emrin SF5.

Makina u zhvillua në bashkëpunim me Cyrus dhe do të shitet nën markën Seres.

Modeli relativisht jopersonal ka dimensione mbresëlënëse, kështu që shkon 4700 mm në gjatësi, është i gjerë 1930 mm dhe i lartë 1625 mm.

I përkthyer, Huawei i parë përshtatet me madhësinë e modeleve të tilla si Audi Q5, transmeton Telegrafi.

Brenda kabinës digjitale ka jashtëzakonisht shumë pajisje. Cilësia e materialit është gjithashtu në nivel.

Një standard po aq i lartë plotësohet për sa i përket sistemeve të ndihmës në dispozicion.

Vëmendje e veçantë i kushtohet izolimit të zërit.

Nën kapak është një motor 1.5 benzinë ​​që punon ekskluzivisht si një gjenerator i karikimit të baterisë.

Ekzistojnë dy motorë elektrik shtytës me një fuqi totale prej 551 kuaj fuqi dhe 820 Nm.

Makina arrin 100 km/orë në 4.7 sekonda, dhe diapazoni është 180 km me bateri, ose mbi 1000 km nëse përfshijmë gjeneratorin e makinës.

Huawei ka vendosur ta ofrojë këtë veturë me një çmim prej rreth 27,710 euro, duke filluar nga muaji tjetër – fillimisht vetëm për tregun kinez. /Telegrafi/