Christopher Littman dhe e fejuara tij, kanë shkuar në një fshat të Floridës së Shteteve të Bashkuara, për t’i dhënë një lajm të mirë nënës së tij.

Me t’i dhënë një pako, që e ‘gjetën para dere’ dhe i kërkuan ta hapë, ajo kuptoi se çifti i ri presin një fëmijë, transmeton Telegrafi.

Kur kuptoi se do të bëhet gjyshe, ajo nisi të kërceu nga gëzimi, ndërsa bërtiste pandërprerë.

Videoja që mund ta shihni më poshtë, e shfaqë atë të nervozuar derisa e hapë pakon, si dhe reagimin mbresëlënës nga gëzimi. /Telegrafi/