Jo shumë kohë më parë, njerëzit besonin se disa qime shtesë në vetull ishin diçka për të cilën do të kishin turp.

Por, me sa duket, ato standarde të bukurisë nuk funksionojnë tani, transmeton Telegrafi. Gratë nga e gjithë bota kanë filluar të pranojnë pjesët me flokë të trupit të tyre dhe të rritin vetullat e tyre në një mënyrë natyrale. Pra, për të festuar dashurinë e tyre për një vetull të vetme, ata do t’i postojnë fotot e tyre nën hashtag #unibrowmovement në Instagram, thotë Bright Side.

Më poshtë gjeni disa pamje nga ky trend i ri:

/Telegrafi/