Ekzistojnë shumë mënyra se si e ardhmja mund të parashikohet, ndërsa një ndër këto mënyra është falli

Leximi nga shuplaka ekziston që nga kohët e lashta. Nga leximi i natyrës suaj, karrierës dhe jetës dashurore, këto linja zbulojnë shumë më tepër se sa mendoni, transmeton Telegrafi.

Besohet që “parashikuesit e parë të fatit” të parët janë paraqitur në Indi, nga ana e Maharishi Valkimiki. Ai madje ka shkruar librin në këtë temë, të cilin e ka ndarë me pjesën tjetër të botës.

Janë bërë hulumtime në Universitetin Teknologjik në Moskë në temën e shkronjës misterioze “X” dhe si ndikon kjo në fatin e individëve.

Pas studimit të rasteve të ndryshme, ata kanë ardhur në përfundim që njerëzit të cilët posedojnë këtë shkronjë në shuplakë kanë aftësi të bëhen liderë apo të kenë shkathtësi unike të cilat i bëjnë që të dallohen nga të tjerët.

Njerëzit të cilët e kanë “X”-n janë më të mençur, kanë koeficient të lartë inteligjence dhe diturie më shumë se të tjerët. Ata mund t’ju falin, mirëpo është e sigurt që nuk harrojnë atë që është bërë.

Gjithashtu, këta janë njerëz më të fuqishëm me shumë fat dhe aftësi që të përshtaten me situatën. Ata janë një lloj i veçantë. /Telegrafi