Ky truk do të zgjidhë të gjitha problemet tuaja ditëve të ftohta.

Kur mendoni për larjen e xhupit me pendla, me siguri tashmë e shihni në kovën e bërllokut, sepse me siguri nuk ju shkon mendja që mund ta lani, por që pendlat të mos ngjiten.

Me ndihmën e këtij truku më nuk do të shpenzoni kot para në pastrim kimik, transmeton Telegrafi.

Xhupi juaj me pendla mund të bëhet sikur i ri, por patjetër duhet t’i ndiqni instruksionet nga videoja.

Pra, lajeni në temperaturë deri në 40 gradë, në programin për larje të rrobave të ndjeshme me centrifugë minimale.

Por mos harroni që në kazanin e makinës së larjes të qitni dy topa tenisi, sepse pikërisht ata topa do të sigurojnë që pendlat të shkunden drejt.

Ju garantojmë që do të jeni të kënaqur dhe do të kurseni para. /Telegrafi/