E keni rezervuar pushimin e verës, jeni bërë gati të freskoheni në ujin e detit dhe ta ndryshoni ngjyrën e trupit duke qëndruar nën rrezet e diellit – por pastaj ndodh të bie shi, çdo ditë!

Kjo padyshim se nuk është supozuar të ndodh. Ndoshta edhe e keni kontrolluar motin për të shkuar në kohën e përsosur.

Por, siç duket, moti ka pasur plane tjera –dhe tani i keni shpenzuar të gjitha paratë vetëm për t’i lagur flokët – por jo nga uji i detit!

Megjithatë, tani është një vend ku mund të shkoni dhe të mos paguani asgjë nëse bie shi çdo ditë.

Elba në Itali është duke ofruar një sërë hotelesh, të cilat ju ofrojnë rimbursim të plotë nëse bie shi më gjatë se dy orë në ditë mes orëve 10:00 dhe 20:00.

Pra, nëse ndodh që të bie shi çdo ditë gjatë qëndrimit tuaj, ju do të qëndroni krejtësisht falas aty.

Megjithatë, kjo ofertë është në dispozicion vetëm përgjatë muajit maj – dhe pastaj fillon prapë nga 15 shtatori deri në fund të muajit tetor.

Elba është ishulli i tretë më i madhi në Itali pas Sicilisë dhe Sardinias, ndërkaq është e mbushur me plazhe, vila të lezetshme dhe bukuri tjera.  /Telegrafi/