Eurocenter, atraksioni më i ri në zemrën e Prizrenit, vjen me një hapësirë prej rreth 10.000 m2! Kjo qendër tregtare po ofron mundësi te reja bizneseve që të jenë sa më afër klientëve dhe qytetarëve, vetëm 5 minuta larg Qendrës së qytetit të Prizrenit.

Eurocenter tashmë ka filluar ofrimin e lokaleve me qira me hapësirë nga 14 m2 deri në 182 m2. Kjo qendër tregtare sjellë hapësira të veçanta me një infrastrukturë moderne me pamje unike dhe llojllojshmëri të ambienteve afariste.

Në Eurocenter mund të gjeni sallën e dasmave “Stella Del Centro”, sallë luksoze me një ambient magjik e cila do të bëj dasmën e ëndrrave tuaj realitet. Me kapacitet deri në 300 persona, Stella Del Centro ofron zgjedhjen e përsosur për organizimin e dasmës tuaj.

Eurocenter

Ne zemren e qytetit te Prizrenit, qendra tregtare Eurocenter me mbi 10,000m2 hapesire afariste starton me pune nga 1 Janari 2019. Eurocenter ju ofron lokale afariste prej 14m2 deri ne 182m2, restaurantin luksoz ditor prej 473m2, te kompletuar dhe me kuzhine profesionale me kapacitet te hotelierise. Salle te dasmave te rregulluar deri ne detalet me te vogla, me kapacitet te akomodimit deri ne 300 persona.Behu pjese e jona!

Publiée par EuroCenter- Prizren sur Samedi 15 décembre 2018

Restauranti ditor me hapësirë mbi 500 m2 e cila ka kuzhinë profesionale me standarde evropiane, terasë të rrethuar me gjelbërim që ofron vendin ideal për të kaluar kohën me miq dhe familjar.

Loby i Eurocenter ofron një ambient luksoz dhe të rehatshëm për të gjithë vizitorët ku mund të kenë mundësi të shijojnë arkitekturë klasike të gërshetuar me standarde evropiane të ndërtimit.

Edhe pse vetëm 5 minuta larg qytetit të Prizrenit, Eurocenter ofron parkingun nëntokësorë, me sistem automatik dhe hapësirë për mbi 300 vendparkime për konsumatorët.

Bëhuni pjesë e jona!

Për më shumë detaje
Telefon: +38129231668 / +38349551551
Web: www.eurocenter-pz.com
Facebook: eurocenter.kosova
Instagram: eurocenter_prizren

Eurocenter vjen me zbritje per fundvit!Për çdo blerje me para të gatshme të banesave në ndërtim ju ofrojme 10% zbritje, ndërsa në ato të gatshme për banim ju ofrojme 20% zbritje!

Publiée par EuroCenter- Prizren sur Jeudi 3 janvier 2019

Artikull i Sponsoruar