Sezoni i dytë i “Emily in Paris” është lansuar zyrtarisht në Netflix.

Seriali, i krijuar nga shkrimtari i “Sex and the City”, Darren Star, magjepsi fansat me sezonin e tij të parë në vitin 2020, pasi prezantoi botën me Emilyn e çuditshme të Lily Collins, e cila zhvendoset nga Çikago në Paris për të ndjekur një karrierë në marketing dhe PR.

Për fat të mirë, sezoni i dytë premton edhe më shumë shije vizuale, nga garderoba e Emilyt deri te peizazhet e Parisit që nxisin entuziazëm.

Më poshtë ua sjellim disa nga vendet e xhirimit nga “Emily in Paris” që mund t’i vizitoni në jetën reale:

Place de Valois

Place de l’Estrapade

Jardin du Luxembourg

Place du Panthéon

Café de l’Homme

Pont Alexandre III

Musée des Arts Forains

Palais Garnier

La Maison Rose

/Telegrafi/