Doug Ralston është në mesin e shumë banorëve në Hawaii, që po vazhdon të luajnë golf, megjithëse qielli është mbushur me shtëllungat enorme të tymit, që po i lëshon vullkani.

Derisa nga krateri i Kiluaea po vazhdon të rrjedhë lava dhe po dalin toksina të rrezikshme për shëndetin, lojtarët po vazhdojnë të praktikojnë sportin e tyre të preferuar, transmeton Telegrafi.

Atyre iu është tërhequr vërejtja, se mund të kenë probleme të menjëhershme në organet e frymëmarrjes, por ata po vazhdojnë të luajnë.

Golf nën shtëllungat e tymit të vullkanit

Në anën tjetër, lava ka djegur deri më tani 40 struktura, ndërsa tremijë njerëz janë evakuuar. /Telegrafi/