Do të arrini rezultate të mahnitshme shpejt dhe lehtë

Ky është një nga ushtrimet më të forta që ekzistojnë – planku, pra qëndrueshmëria, e cila në performancën klasike tendos të gjithë trupin, por në këtë variant do të bëjë një mrekulli për stomakun tuaj, transmeton Telegrafi.

Gjithçka që duhet të bëni është të lëvizni nga pozicioni klasik i pankut, duke prekur këmbët me gishta të dorës dhe më pas të ktheheni në pozicionin fillestar.

Përsëriteni pesë herë me secilën dorë, më pas lëvizni secilën dorë pak lart dhe kthehuni në pozicionin fillestar. Gjithashtu pesë herë.

Pjesa e tretë e ushtrimit është prekja e shpatullës së djathtë me dorën e majtë dhe, anasjelltas, prekja e shpatullës së majtë me dorën e djathtë, gjithashtu pesë performanca për secilën anë.

Reklama
Reklama

Secila prej këtyre variacioneve të ushtrimeve me dërrasë duhet të zgjasë 20 sekonda, gjë që bën gjithsej një minutë stërvitje që do ta bëjë barkun tuaj të duket prej çeliku. /Telegrafi/