Fjala është për ushtrimet të cilat mund të ndihmojnë që të forconi parallërat tuaja

Njerëzve të cilët një kohë të gjatë nuk i kanë bërë këto ushtrime do t’u ndihmojmë më së shumti, sepse muskuj të varur më së shpeshti ka në situata të tilla, transmeton Telegrafi.

Pa lëkurë të lëshuar për vetëm disa javë

Shumica e njerëzve më shumë përqendrohen në vithe të rrafshëta, stomak dhe vithe të forta, sesa në duar.

Nëse dëshironi figurë tërësisht të forcuar, është me rëndësi që çdo pjesë e trupit të qëndrojë fort.

Kanali “BrightSight” në You Tube ka postuar videon me instruksione të hollësishme dhe pasqyrim të ushtrimeve të cilat mund t’ju ndihmojnë që duart tuaja shpejt t’i forconi.

/Telegrafi/