Ushtrimet pas të cilave gjithësi do të hyni në xhinset tuaja të ngushta

Djegin shtresat yndyrore dhe tendosin pjesën e poshtme të trupit. Pas këtyre ushtrimeve dhjetëminutëshe menjëherë do të ndieni aktivizimin e kofshëve, pulpave dhe gluteusit, transmeton Telegrafi.

Nuk ju janë të nevojshme asgjë nga pajisjet, sepse këto ushtrimi kombinojnë kardio-treningun me ushtrimet themelore të forcës me ç’rast përdorni vetëm peshën tuaj.

Nëse tashmë nuk keni filluar, filloni tani me përgatitjet!

Këto ushtrime janë ideale. Shikoni videon:

/Telegrafi/