Studioni një sërë ushtrimesh për kërcimtarë profesionistë, balerinë, patinazhistë artistikë, por edhe sportistë, të cilët dëshirojnë të lëvizin ijët dhe pjesën qendrore të trupit

Përveç shtrirjes, disa ushtrime janë të mira për t’i trajtuar problemet e shpinës dhe për të theksuar forcën, ekuilibrin dhe fleksibilitetin e ijëve, transmeton Telegrafi.

Ju do të vini re se si instruktorja e vallëzimit vendos bazat dhe thelbin e ushtrimit në plan të parë, duke dashur të tregojë se si ato janë të përshtatshme për qëllime të ndryshme në vallëzim ose sporte.

Megjithëse ushtrimet janë të përshtatshme për të gjitha gjeneratat, mos e teproni, ushtroni në kufijtë e aftësisë dhe lëvizshmërisë.

/Telegrafi/