Ushtrimet janë çelësi për një dukje të shëndetshme dhe të bukur të trupit, pra pse të mos e përdorni për bukurinë e fytyrës

Shumë zonja, madje edhe ato të hajthmet, duan të duken më të holla në fytyrë dhe duke gjykuar nga shumë përvoja, joga e fytyrës tregon rezultate të shkëlqyera shumë shpejt, transmeton Telegrafi.

Në vend të trajtimeve të shtrenjta, masazheve dhe kozmetikës plot me kimikate, le të bëhen ushtrimet e thjeshta joga të fytyrës rutina juaj.

Këto ushtrime ndihmojnë në largimin e depozitave të yndyrës në zonën e mollëzave dhe nofullës.

Konturimi popullor me grim jep efektin e ‘ngushtimit’ të fytyrës, por tashmë mund ta bëni në mënyrë natyrale dhe të riktheni pamjen rinore.

Reklama

Kjo video është parë nga më shumë se 12 milionë njerëz dhe komentet janë më se pozitive.

Reklama

Shikoni disa ushtrime joga për të ndihmuar që fytyra juaj të duket më e hollë dhe më e freskët!

/Telegrafi/