Po vazhdojnë gërmimet në një nga zonat më të njohura arkeologjike, në qytetin antik të Ulpianës.

Zona që është shpallur parku i parë arkeologjik në Kosovë, është vizituar nga 12 mijë veta vetëm gjatë tetë muajve të fundit.

Zona arkeologjike e Ulpianës mbulon një sipërfaqe prej rreth 120 hektarësh dhe deri tani është arritur të zbulohen vetëm tre hektarë. /VoA/