Twitter është gati të lansojë në “javët e ardhshme” një veçori të re të të shkruarit me formë të gjatë të quajtur Twitter Notes, sipas një raporti nga TechCrunch.

Sipas TechCrunch, funksioni aktualisht quhet Notes dhe po i jepet një vend i spikatur në versionet beta të aplikacionit Twitter.

Por ndonëse funksioni thuhet se është gati për t’u lançuar në javët e ardhshme, mund të vonohet nga eksperimente të mëtejshme.

Shtimi i shkrimit në formë të gjatë në Twitter mund të ndryshojë në mënyrë drastike karakterin e platformës, e cila prej kohësh është definuar nga shkrimi në formë të shkurtër (në fillim, tweet-et ishin vetëm me 140 shkronja të gjata, përpara se të dyfishoheshin në 280 shkronja në vitin 2017). /Telegrafi/