Shumë të pranishëm janë mbledhur në një kopsht zoologjik në Antioquia të Kolumbisë, ku i hidhnin mace të gjalla një krokodili.

Më poshtë mund të shihni momentin dramatik, kur reptili ka mbytur njërën nga gjallesat, pas vetëm dy kafshimeve të fuqishme, transmeton Telegrafi.

Sikur kjo të ishte ndonjë skenë zbavitëse, të mbledhurit kanë qeshur dhe brohorit me veprimin e kafshës.

Pasi u mësua se ky nuk është rasti parë, banorët shprehën shqetësimin për macet dhe qentë që iu janë zhdukur nga shtëpitë, të cilat dyshohet se kanë përfunduar si viktima të këtij krokodili. /Telegrafi/