0Shares

Për trup të bukur pa tepricë kilogramësh dhe dhjamë në stomak ju nevojitet vetëm pak disiplinë – vezë të ziera në pjatë dhe ushtrime të rregullta.

Nën ushtrimet e rregullta nuk nënkuptohen shkuarjet e përditshme në palestër, por aktivitet fizik dy deri tri herë në javë.

Në video-xhirimin në vazhdim të tekstit shikoni cili grup i ushtrimeve është i mjaftueshëm që trupin ta formësoni si duhet, transmeton Telegrafi.

Pra, as shkuarjet në palestër nuk janë të domosdoshme – mjafton që të ndani pak kohë nga koha e lirë dhe në shtëpi në mënyrë të pavarur të bëni stërvitjen.

Është shumë me rëndësi që ushtrimet t’i bëni drejt – kushtoni kujdes pozitës së shpinës, duarve dhe këmbëve.

Fjala është për uljet galiç, hapin, ulje galiç me kërcim dhe ushtrimet plank.

Shikoni videon dhe mbani në mend: për trup të bukur është vetëm një kusht – të jeni të këmbëngulës në atë që bëni!

The ideal body in one month

The ideal body in one month 💪goo.gl/Ftcw1x

Posted by Bright Side on Donnerstag, 17. November 2016

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)