Duke e vazhduar praktikën e mesazheve që shtetet si Holanda, Belgjika dhe Kroacia i kanë dërguar Presidentit të SHBA-ve Donald Trump, edhe Maqedonia i thotë Trump-it se pas SHBA-ve vjen Maqedonia.

Video tregon se ku është Maqedonia, çka ndodh në Maqedoni dhe si vepron Maqedonia në politikë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Leka i madh (Aleksandri i Madh) përmendet gjithashtu në këtë video. ”Aleksandri e bëri Maqedoninë të madhe, shumë të madhe” duke aluduar në sloganin e Trump ”Make America great again!”.

Shkupi 2014 është përmenduar si projekt i keq ku numërohen mbi 200 përmendore. /Telegrafi/