Si me gjithçka në jetën e tyre, Virgjëreshat preferojnë që ndarjet e tyre të jenë të pastra dhe pa drama.

Në modën tipike të shenjës së tokës, Virgjëreshat do të marrin kohën e tyre para se të marrin një vendim të madh. Nëse ata vendosin të ndahen me dikë, mund të vini bast se ata kanë kaluar orë të panumërta duke analizuar çdo tekst, luftë dhe bisedë që kanë pasur ndonjëherë me partnerin e tyre.

Për shkak të kësaj, është e lehtë të supozosh që Virgjëreshat do t’i japin fund një lidhjeje dhe nuk do të kthehen më. Por sipas astrologëve, kjo nuk është domosdoshmërisht e vërtetë.

Në fakt, ekzistojnë tre shenja të zodiakut, me të cilat Virgjëresha ka të ngjarë të pendohet që u nda:

Demi (20 Prill – 20 Maj)

Demi dhe Virgjëresha bëjnë një ndeshje të shkëlqyeshme të zodiakut. Ata janë të dy shenja toke që kanë shumë gjëra të përbashkëta. Sipas Redfield, ata janë të bazuar, praktikë dhe besnikë. Ata janë punëtorë dhe kanë një dashuri të përbashkët për pasurinë dhe paratë. Ata lidhen me njëri-tjetrin shumë mirë, dhe vlerat e tyre personale janë në përputhje.

Sidoqoftë, Virgjëresha mund të jetë paksa kritike për Demin, ndërsa natyra posesive e Demit mund të jetë paksa mbizotëruese dhe mbytëse për Virgjëreshën. Luftimet gjithashtu mund të përshkallëzohen kur Demi kokëfortë mbyllet ose nuk arrin të dëgjojë Virgjëreshën e drejtuar nga Mërkuri, e cila ka të bëjë me komunikimin. Pavarësisht, Virgjëresha do të shikojë prapa dhe do të ndjehet sikur Demi ishte kombinimi i tyre i përsosur.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Toka dhe ajri jo gjithmonë bëjnë kombinimet më të mira. Por sipas Semos, Ujori “i çuditshëm, i shkëlqyeshëm dhe imagjinar” në të vërtetë ka shumë të përbashkëta me Virgjëreshën. “Kur ata të lidhen, ata nuk do të jenë në gjendje të ngopen me njëri-tjetrin”, thotë ajo.

Kjo lidhje mund të shkojë drejt fundit për shkak të nevojës së Ujorit për liri dhe qëndrimit ndaj dashurisë. Sipas Semos, Ujori është më logjik sesa emocional. Mund të duhet pak kohë për të kuptuar dhe pranuar se po ndiejnë diçka romantike për një person tjetër. Edhe pse Virgjëreshave gjithashtu u duhet më shumë kohë për t’u dashuruar, ata do të fillojnë të analizojnë gjithçka pasi të kuptojnë se Ujori nuk po dashurohet me të njëjtin ritëm si ata. Edhe kështu, Virgjëresha do të shikojë prapa dhe do të pyesë veten se çfarë mund të ketë qenë nëse do të ishin pak më të duruar.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Virgjëresha dhe Bricjapi bëjnë një çift tjetër të shenjës së tokës. Virgjëreshat vlerësojnë sigurinë, të cilën Bricjapi do të jetë në gjendje të ofrojë. Ata gjithashtu do të duan të kenë një partner që është po aq ambicioz sa ata. Nga ana tjetër, Bricjapi do të vlerësojë perfeksionizmin e Virgjëreshës. “Sidoqoftë, nëse kjo nuk funksionon, Virgjëresha autokritike ndoshta do të mendojë se është faji i tyre! Nga të gjitha kombinimet zodiakale të Virgjëreshës, kjo është një marrëdhënie që ka të ngjarë të qëndrojë më shumë në mendjet e tyre. /Telegrafi/