Edhe pse treningu zgjat vetëm 5 minuta, është i intensitetit të lartë andaj në afat të shkurtër është e mundshme të arrihen rezultate të mira

Instruktorja e fitnesit, Lilly Sabri, garanton që pas rrethit të parë të treningut prej një javësh, do të zvogëloni vëllimin e belit edhe deri në 2 centimetra, transmeton Telegrafi.

Nëse vazhdoni të ushtroni rregullisht, për një muaj do të keni muskuj të definuar të barkut.

Ajo këshillon që edhe ushqimi të reduktohet, që të shmangen pijet e gazuara, ëmbëlsirat dhe ushqimi tepër i njelmët, sepse ato ndikojnë në fryrjen e stomakut.

Në video-xhirimin në vazhdim shikoni si duket treningu:

/Telegrafi/